[./index.html]
[./wiezijnwij.html]
[./waaromplumbo.html]
[./oversite.html]
[./contact.html]
[./fotos.html]
[./links.html]
[./gegevens.html]
[./sanitair.html]
[./verwarming.html]
[./zonneboilers.html]
[./ventilatie.html]
[./airco.html]
[./renovaties.html]
[./riolering.html]
[./waterbehandeling.html]
[./regenwater.html]
[./wellness.html]
[./zwembad.html]
[./doehetzelf.html]
[http://www.desco.be/]
[mailto:http://www.schrauwen.be/index.htm]
[http://www.sanal.be/ned/sanal.asp]
[http://www.velux.be/nl-BE/Inspiration/]
[Web Creator] [LMSOFT]

Badkamers

Wij verzorgen volledige renovaties van badkamers, zowel de uitbraak, opbouw en de afwerk nemen wij voor onze rekening. Oftewel plaatsen wij alleen de leidingen en toestellen en laat je de verder afwerk over aan je eigen aannemer(s) of doe je het zelf,  maar  wij kunnen ook de volledige renovatie van uw badkamer verzorgen , sleutel op de deur! Dit zowel voor grote als kleine badkamers, voor ieders budget. Van eenvoudige badkamers met alleen bad of douche tot luxueuze  badkamers met jacuzzi, stoomdouche of zelfs een sauna , bij ons kan het allemaal.

Wij komen steeds ter plaatse , bekijken de bestaande situatie en naargelang de mogelijkheden en uw budget trachten wij u zo goed mogelijk te informeren om tot een mooi, degelijk concept te komen dat aan uw eisen voldoet. Wij helpen u graag bij de keuze van uw toestellen of laten u een keuze maken in de toonzalen van de groothandels waar wij met samenwerken.  Mogen wij de volledige renovatie van uw badkamer verzorgen dan zorgen wij niet alleen een kwaliteitsvolle uitvoering ervan maar garanderen wij u ook een snelle en vakkundige opeenvolging van de technieken zodat u niet dagenlang zit te wachten tot eindelijk de bezetter of de tegelzetter goesting heeft om te verschijnen.  De bedoeling is dat u op zo’n kort mogelijke tijd weer van uw badje kan genieten.

  

Toiletten

Meestal het kleinste kamertje in huis maar daarom niet minder belangrijk. Pakweg een halve eeuw geleden deden de mensen hun behoeften in een kotje buiten op de koer , dikwijls gewoon een plank met een gat erin boven de beerput. Vandaag de dag besteden we steeds meer aandacht aan hygiĆ«ne. Velen kiezen bij het vervangen van hun toilet voor een hang wc . Deze zijn makkelijker te onderhouden daar je er volledig onder kan poetsen. Het spoelreservoir bevindt zich op een frame dat in de muur ingewerkt wordt. De afdrukplaat kan men in verschillende  kleuren en modellen verkrijgen en zijn voorzien van een grote en een kleine toets (een spaartoets) respectievelijk voor een grote en kleine boodschap. De systemen die wij plaatsen hebben een binnenwerk van zeer goede kwaliteit , moest er toch een reparatie nodig zijn kan dit  eenvoudig gebeuren, zonder breekwerk,  via het luikje achter de afdrukplaat . Wij plaatsen niet alleen hang wc’s of staande closetpotten maar  kunnen  indien gewenst de volledige renovatie van uw toilet verzorgen. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de herstelling van uw oude toilet, ontstoppingen,het plaatsen van een nieuwe jachtbak, handenwasser of de nodige accessoires.

  

Zolders

Bij de meeste mensen doet de zolder dienst als berging . Spullen die we niet meer nodig hebben en waar we moeilijk afscheid van kunnen nemen worden dan maar  op de zolder gezet , vaak via een schamel  zoldertrapje . Meestal is het er stofferig, koud en donker. Er zijn zelfs mensen die nooit op de zolder komen , terwijl ze beneden dan weer plaatsgebrek hebben. Van een zolder kunnen in veel gevallen een of meerder mooie, bewoonbare plaatsen gemaakt worden. Mits het aanbrengen van de nodige dakramen, isolatie is de zolder uitermate geschikt om er een extra slaapkamer(s) , bureau of zelfs een badkamer te maken. De binnenafwerking kan gebeuren met gipskartonplaten, houten planchetten,… naargelang ieders smaak en budget. Door de bestaande trap  of een nieuwe verder door te trekken wordt je zolder omgetoverd tot een extra verdieping. Een zolder is een zeer lichte ruimte, een goede isolatie en de nodige verwarming zorgen dat het er aangenaam vertoeven is zowel in de winter als zomer.